lunes, 25 de octubre de 2021

Fletxes


 Si algú necessita urgentment reciclatge, pot seguir aquestes fletxes i segur que ho aconseguirà. Per començar, un massatge Thai, posarà el cos a to. Després cal escollir un tatuatge que expressi la vostra singularitat. Entrar, segurament per primera vegada, a una Galeria d'Art, per passar un moment de pau, en mig d'obres d'art. I per acabar, visitar la botiga d'Àfrica Negra i comprar algun objecte exòtic. S'estarà al principi del reciclatge i si no, heu passat el dia!


Garrido Design


 Les coses estan, per sortir volant a un lloc millor. Amb futur. Potser per això, el grafiter Garrido ha fet unes ales cal·ligràfiques en aquesta paret. Ens convida a fer-nos una selfi entre les dues ales i somiar volar. Gràcies!


Arbre Blanc


Al barri del Born, hi ha uns carrers molt estrets, plens d'artesans. Són carrers sense arbres. Per això, algú amb molta imaginació, ha fet un arbre amb quatre fustes i pintat de blanc. Qui ha sigut? Perquè de blanc?... Misteri.


viernes, 22 de octubre de 2021

Lleó reciclat


 Sobre un terra de pedretes blanques, està exposat aquest lleó. Planxes de ferro, barrils de fusta, el seient d'una bicicleta i cadenes li donen una forma ferotge. Dues noies, una, amb una bossa de Stella McCartney, l'observen darrera d'un vidre. Per si de cas.