lunes, 16 de marzo de 2020

Bicicletes


Les dues baranes d'aquest banc té tres bicicletes aparcades. Hi ha tantes bicicletes que no saben on deixar-les. Al litoral, quan és festa i fa sol l'herba és molt temptadora. Mengen, parlen. Perdre el temps és el millor esport. Molta gent s'atura, mira el mar, pensa amb les seves coses o millor, no pensa.


Papagai


El carrer del call fa pujada, és un carrer petit de l'antic barri jueu. Amagat. Al costat d'un hostal han pintat un gran papagai. El papagai és un ocell tropical i molt sociable. Si se l'ensinistra, pot arribar a parlar. Els papagais, com a signe d'amistat, es rasquen amb el bec mútuament la nuca. Viuen aproximadament deu anys encara que aquest papagai crec que viurà molt menys.


martes, 3 de marzo de 2020

Dona


Reconec que aquesta escultura deu quedar molt bé al menjador d'un xalet davant del mar. Un xalet tot emblanquinat amb mobles blancs envoltats de claror. L'escultura és futurista a prop d'un terminator. El resultat és elegant i la tècnica original. Segur que deu tindre un bon preu. Algú, serà seduït per l'escultura.

Pull & Bear


Molt malament ha d'estar aparcar, quan han de posar una furgoneta Volkswagen T1 al primer pis d'un edifici cèntric. La marca Pull & Bear té roba d'inspiració californiana i la furgoneta s'ha convertit en el seu símbol. Surf, platja, estiu. Una vida completament a la carretera. Diversos artistes van pintar, algunes furgonetes, amb temes refresca'ns que exposen als locals. La Volkswagen també decora algunes samarretes de la firma.

lunes, 2 de marzo de 2020

El Born CCM


El dia està ennuvolat, fa fred. Al voltant del Born es pot veure algú corrent alegrement amb un xandall de colors. Grups de turistes entren al Born per veure les ruïnes de la ciutat, ordenades i netes, com un pis de propietat. Fa temps que veure pintors als carrers de Barcelona és molt difícil i menys una pintora. Quasi diria que està mal vist. La pintora, ben abrigada, continua pintant.

domingo, 1 de marzo de 2020

Radiografies


En una exposició de medicina hi havia una sala fosca plena de radiografies. Vaig pensar en el Dr. Frankenstein i que seria una bona portada per al llibre de Mary Shelley. Els raigs x fan el cos humà transparent com l'home invisible de H.G. Wells.