martes, 25 de diciembre de 2018

Me Lata


Me Lata és la marca d'una parella d'artistes anònims urbans que amb tota mena de llaunes, fan frases optimistes. La parella es va enamorar durant la diada de Sant Jordi i fins ara. Aquests dies exposen a Arte Vistas Galleri. Les obres, aquí ja tenen preu. Per 200 € o 300 € pots emportar-te unes quantes llaunes. La galeria diu que es venen millor que la Loteria de Nadal.



Aranya


Al terrat del Teatre Coliseum, penja una gegant aranya inflable. Plena d'aire, no de verí. L'obra que anuncia és "La Familia Addams" una família amiga d'aranyes i ratpenats. L'inflable també podria anunciar una pel·lícula de Spiderman o potser un insecticida de moda.


sábado, 22 de diciembre de 2018

Pumby


A la biblioteca he trobat la reedició d'un tebeo de la meva infància. El gat Pumby del dibuixant J. Sanchis. Les aventures de Pumby passaven a mons molt surrealistes. La ciutat dels números, de les lletres o la de les cartes de sobretaula. Estaven influenciades pels còmics d'aventures, americans i escriptors com Julio Verne. Pumby era molt diferent dels personatges de l'Editorial Bruguera. Tot això feia que fos molt llegit. Els tebeos de Pumby tenien la llum, que en aquella època era difícil de trobar.

jueves, 13 de diciembre de 2018

Tintín


Norma Comícs, té per nadal, un aparador amb variats productes de Tintín. Per nadal, venen els Reis Mags de l'Orient i torna Tintín. Com els Mags, Tintín, periodista i aventurer, viatge per tot el món. Els Reis Mags viatgen a Belen a regalar-li al nen Jesús, or, encens i mirra. Però res per menjar. Tintín viatja a la lluna i salva el món repetides vegades. És bo i les seves històries sempre acaben bé. El nen Jesús lluitarà sempre pel bé comú i també voldrà salvar el món, però no se'n sortirà. Les bones històries acaba'n amb un peto. Acabar-la amb una crucifixió em sembla un disbarat.