martes, 23 de septiembre de 2014

Ale-hop


El Palau de la Música, és espectacular per això aquesta dona el fotografia sense veure la simpàtica vaca que té al seu costat. La vaca, de la botiga Ale-hop, és una vaca amb rodes i publicitat. Les dependentes de tant en tant, per passar-so bé, la treuen a passejar. La botiga, té un lema: Regalos muuuuuuuuy divertidos. Com aquesta fotografia.

Tebeos


A l'entrada de l'exposició Tebeos de Postguerra trobo aquest nen, mirant a un altre nen amb pantalons curts com ell. El nen dibuixat, vol canviar, el seu tira-xines, per un tebeo. Eren temps, més difícils que les matemàtiques, que deu estudiar el nen amb xancles.

Spiderman


El Circ Alegria, portarà a la ciutat de Mataró, el superheroi Spiderman. Apofitem-lo!, portem-lo a un bon hotel. Invitem-lo a paella i un bon vi. Ell sap com vèncer els grans problemes. Donem-li una oportunitat per resoldre els nostres. Fins i tot els d'aquest home, que seu preocupat, a la terrassa d'un bar, un diumenge a la tarda.

Paret


El temps, no ha pogut esborrar, algunes de les lletres del famós avís: Prohibido fijar carteles. Si algú, té ara algun cartell per penjar, segur que no ho farà en aquesta ruïnosa paret. El temps, sense voler, ha convertit aquesta paret, en un quadre de Tàpies. Ben emmarcat, pot quedar molt bé, en un despatx d'advocats.

sábado, 20 de septiembre de 2014

Colom


El diumenge està ennuvolat. El parc es troba ple d'avis i coloms. Aquest colom, té nom, Sòcrates. Fa estona que no es mou, només contempla el que passa. Diria que pensa. Em mira a mi, després, a un banc atapeït d'avis. El colom, prop de l'aigua, està bé. Passa el temps. Una curiositat. Els coloms tenen tan bona vista, que els utilitzen per rescatar nàufrags en alta mar.