miércoles, 29 de enero de 2014

Lolin


A Badalona encara es conserven barques, algunes fins i tot en ús, a la platja dels Pescadors. La de la fotografia és de color taronja i té per nom Lolin. A sota té el número de la matrícula, com un cotxe. Els pescadors moltes vegades bategen les barques amb el nom de les persones que més estimen, els fills o la mateixa mestressa de casa. També hi ha qui la bateja com vol com per exemple; La otra, nom una mica gamberro perquè no diu qui és l'altre. O també El Incansable, nom d'un submarí nuclear anglès. Original és el nom; Cinco gintonics, que diu molt de les aficions extra pesqueres del propietari. Com veieu, aquests noms marquen tendència.

jueves, 9 de enero de 2014

Drap Art


La fletxa vermella, senyala l'entrada a l'exposició. És una fletxa feta amb un munt de petits vehicles de plàstic reciclats. DRAPART és el nom de l'exposició on els artistes fan art amb deixalles. Són artistes i drapaires alhora. L'exposició és lowcost o sigui gratuïta. Contemplar les obres és divertit pel seu enginy. Donen ganes de tocar-les. L'exposició, em deixa cara de sorpresa.







viernes, 3 de enero de 2014

Jamboree Jazz Club


Començo l'any en un refugi, per si de cas. El Jamboree, té alguna cosa d'això. Per entrar cal baixar unes escales molt estretes i cargolades -amb comte les persones de més de cinquanta anys- dins és fosc. La sensació d'aïllament és total. Si passa alguna cosa amb trobaran escoltant jazz. Les cadires estan numerades, hi ha pocs llocs lliures. Un èxit. Actua Joan Casares New Quintet, uns músics joves, que toquen temes propis. Tenen empenta i en l'escenari so passa'n bé. El públic aplaudeix i de tant en tant fa fotos. Jo vaig fer aquesta. Bon Any.