domingo, 30 de junio de 2013

Cames


A la Vila Olímpica, al Parc de Carles I,  trobo aquestes cames clavades enmig del camí. L'escultor basc Eduardo Úrculo, una mica gamberro, les va titular " Monumento al culo ". Las cames mesuren 7 metres i acompanyen els xiprers, on algunes parelles s´amaguen del sol del migdia.

sábado, 29 de junio de 2013

Ca n'Arús


Ca n'Arús es troba a la confluència entre la Rambla de la Marina i Avinguda Carrilet. Es una Casa Pairal amb jardí, construïda a mitjans del segle XIX. El jardí Romàntic o d'estil angles, vol imitar el paisatge de la natura una mica assilvestrada. Al centre del jardí hi ha una font envoltada d'alguns xiprers. Sota el arbres, unes plaques ceràmiques informen del seu origen i nom, acompanyades de unes frases seleccionades de  grans personatges. Aquesta iniciativa la van tindre Gent de Pau, un grup veïnal d'acció cívica i cultural. Per tot el jardí podem trobar unes cadires de pedra molt incomodes. Els tradicionals bancs romàntics de fusta, seria'n una bona solució. 354€ iva inclòs.


lunes, 17 de junio de 2013

Oasis


En aquest petit oasis, la palmera, amb la seva ombra, protegeix d'un sol eixerit, aquest home que seu a l'única cadira que hi ha. Llegeix, La Vanguardia, aliè a tot. La sincronicitat ha estat de la seva part. Palmera, cadira i ombra. "Synchronicity" que cantaven The Police.

Desigual


Tenim que menjar mes fruites!. Sembla dir l'aparador de Desigual. Te raó. Les propietats de les cireres son molt aconsellables per carències de ferro i anèmies. Els plàtans son molt rics en hidrats de carboni, per això son una de les millors maneres de nodrir d'energia vegetal el nostre organisme. Aquest aparador no es  d´un sexshop i tampoc del Mercat de la Boqueria. A Desigual venen roba molt acolorida. Per qui vulgui ser divertidament sexi. Fa calor i aquest aparador refresca.

sábado, 15 de junio de 2013

Cristóbal Colón


Avui, han actualitzat l'estàtua de Cristóbal Colón, li han posat una samarreta del Barça. Es tan gran que sembla una bata d'estar per casa. Els turistes contemplen aquest Colón, estranyats. Deu ser un nou jugador del Barça?. Jugava ha futbol Cristóbal Colón?. El seu dit senyala al Camp Nou?. A les guies posa que el Monument a Colón es va construir per iniciativa de l'empresari Antoni Fages i Ferrer, entusiasta del descobriment d'Amèrica. Aquest empresari cada 12 d'octubre, es vestia d'etiqueta per celebrar l'efemèride. L'ajuntament va ingressar 100.000 euros per deixar que la marca Nike vestís a Cristóbal Colón durant 20 dies. S'ha de promocionar l'esport.

miércoles, 5 de junio de 2013

El Gat de Botero


En uns balcons del barri del Raval es pot llegir " volem un barri digne!!". El Gat de Botero per  la seva simpatia i al seu art s'ha convertit en el símbol actual del Raval. El gat, no te cap pintada. Sembla que s'ha guanyat el respecta del veïnat. El gat de Botero, te sobrepès,  pesa 2.200 quilos i és de bronze. Un hom, amb un carro ple de ferralla se'l queda mirant. A quant deu anar el quilo de bronze?.



Fent ganxet


Promocionen entre els joves fer ganxet. Diuen que es relaxant. Volen recuperar les tècniques de l'àvia d'una manera divertida i amb imaginació. Aquests arbres, ja no passaran fred. Ja qui diu, que ja està tot fet. O per fer?

domingo, 2 de junio de 2013

Serenitat


Serenitat, es una escultura de Josep Clarà, que reposa als jardins de Miramar (Montjuïc). Com un boxejador té el nas trencat. Axó no la fa mes maca, però li dona caràcter. Una noia menuda seu al seu costat, descalça i quieta. El passat i el present es fan companya.