sábado, 29 de septiembre de 2012

Banc vermell


Exposició de Delacroix a CaixaForum. En penombra. Moltes obres i molta gent. Delacroix em sembla massa artificial. Les seves pintures estan molt teatralitzades. El quadre " Miguel Angel melancólico" em va agradar, també els retrats son magnífics. Vaig acabar una mica cansat. El passat, cansa. Llavors vaig veure, el sensual banc de vellut vermell en un lloc lluminós, blanc i silenciós.

lunes, 24 de septiembre de 2012

Ohla Hotel


Anava despistat i sense la càmera. El carrer Comtal es petit i vell. Te botigues selectes, de tota la vida. Un restaurant japonès li dona un aire exòtic. La novetat es Ohla Hotel - un cinc estrelles - . El nom sembla una onomatopeia. Es original. L'edifici te una intervenció artística de Frederic Amat. Milers d'ulls inserits a la façana de l´ Hotel. Com diu ell " Un exercici d'acupuntura constructiva ". Davant, de l´Ohla Hotel, es fa difícil no pensar en una novel·la de H.G. Wells. Anava despistat i sense la càmera.

jueves, 13 de septiembre de 2012

L 'Onze de Setembre


Els dies de festa, la gent, surt i fa cues. Fins i tot per fer una foto d'el nen o la nena al damunt de la trompa del mamut de pedra. Tots els barcelonins tenim una foto amb aquest animal prehistòric. Es tradició. Els pares, confien que el mamut de pedra, encomani una mica de la seva força als seus fills. Saben que els hi farà falta.

martes, 4 de septiembre de 2012

Dona Mediterrània


Desprès de veure una exposició de Miquel Utrillo, surto a passejar per la Platja de Sant Sebastià de Sitges. Al final vaig trobar aquesta venus mediterrània de L'escultora Luisa Granero. M´agrada la naturalitat que desprèn. Quina bellesa.