domingo, 29 de julio de 2012

Escales indefinides


Les escales m'agraden. Mantenen en forma. Aquestes son en un lloc indefinit. No sabem a on van, ni d'on vénen. La gent passeja. Avui no treballen. El que no surt a l'imatge: Un gratacels, a l'esquerra. El mar, davant i una holandesa, molt maca, darrera.

viernes, 20 de julio de 2012

Batman 1939


Aviat estrenarán la nova pel.lícula de Batman. Buscant, he trobat aquestes fotografies d'estudi de fa temps. Els fons son de un calendari de New York. La figura articulada de Batman es de l'escultor Tim Bruckner, especialitzat en superherois. El resultat són unes fotografies que semblen fotogrames d´ una antiga pel·lícula expresionista de Fritz Lang. Jugar, sempre es divertit.






domingo, 1 de julio de 2012

Torre Diagonal ZeroZero


Pujo a un transport del segle XIX, un tramvia. Es mou lentament i en línia recta per les vies de la Diagonal. Al final m´espera la Torre Diagonal ZeroZero. Baixo al Forum, al futur. La torre s´aixeca com un  iceberg. Fred, blanc i lluminós. 110 metres de cristall i metall. L'imatge amb resulta familiar. El planeta Krypton, compost nomes de gel i roca. L'origen de Superman, creat al 1938. A l'arquitecte Enric Massip- Bosch segur, que li agraden els còmics.


Edificio Torre Diagonal ZeroZero de Telefonica